söndag 22 februari 2009

Stockholm

Torsdagen; Tog ledigt i två dagar & satte mig på tåget med kusin Alexander & syster Madde så åkte vi till Stockholm. Började tågresan med öl & avslutade den med onykterhet. Det var iofs ganska så trevligt. Sedan kom vi hem till Rebecka i Sumpan där vi skulle tillbringa helgen.

Fredagen; Vaknade kl 9, tog tag i våra liv. Åkte så småningom mot Slussen till och sedan vidare till Sickla & Dieselverkstaden. Det var bra väder och humören var på topp. Vi kollade på Rebeckas dansföreställning "Känns vardagen alltid grå?" och efter detta så slog vi oss ner på Bistro Voltaire :) Där blev det två öl innan hemfärd. Väl här tog vi tag i oss själva igen, lagade mat och drack öl. Sedan fick vi besök av två herrar vid namn Arvid och Olof och då började festen på riktigt. Begav oss således ner till Sundbybergs bowling vid 22-tiden. Där vann vi tjejer över killarna på discobowling. Hela tiden konsumerade vi öl. Sen begav vi oss till Harry B James där vi hade sjukt kul resten av kvällen.

Lördagen; Man skulle kunna säga att halva dagen försvann pga att vi alla mådde otroligt dåligt av någon mysko anledning. Men efter att jag, Rebecka & Madde vart ute och gått i en halvtimme i Sundbyberg så var det dags att ta tag i oss själva och börja göra oss iordning. Vi köpte pizza och började dricka och plötsligt mådde vi inte skit längre. Vi gjorde oss färdiga och begav oss sedan till Medborgarplatsen där Dzesika och Olof hade inflyttningsfest. På tunnelbanan mötte vi upp Linnea som också skulle med och partaja. Hos D&O så träffade vi Skånkan, Klas och Arvid. Sedan begav vi oss alla till Rocks där vi hade en skön kväll innan vi åkte tillbaka till Sundbyberg.

And that's that! Bilder kommer senare. <3

Kärlek & storstäder.

Inga kommentarer: